(og hvordan du laver det om)

Velkommen tilbage fra ferie. I dag vil jeg give dig nogle gode råd, som ikke bare kan hjælpe dig til en mindre stressfyldt hverdag, men også dine kollegaer. Det skal handle om noget, de fleste af os elsker at hade:

MØDER.

Og hvorfor gør vi så det?

Fordi vi ofte holder alt for mange og for lange møder.

Og fordi de ofte er ineffektive.

Eller ikke skaber værdi.

Kort sagt: De dræner dig for energi.

Det gælder selvfølgelig ikke alle møder. Men det gælder for rigtig mange af dem. Den gode nyhed er, at du og dine kollegaer ret enkelt kan lave om på det. Her får du mine 3 bedste råd til, hvad du kan gøre for at skabe en bedre mødekultur på din arbejdsplads:

De 3 råd til mere effektive møder er fra min helt nye bog Knæk stresskoden. Der er masser af inspiration og enkle tiltag til en mindre stressfyldt hverdag for både medarbejdere, ledere og HR-konsulenter i den.

Det er nu, du skal ændre vaner

Husker du ugerne lige op til din ferie? Hvis din hverdag ligner størstedelen af danskernes hverdag, var de stressende. De var fulde af møder, mails, deadlines og ting, der skulle nås inden ferien. Måske brugte du endda de første dage af din ferie på at komme ned i gear, så du kunne koncentrere dig om at holde fri og slappe af.

Hvis du ikke brød dig om det, så er det NU du kan gøre noget ved det. Perioden lige efter ferien er et af de bedste tidspunkter at starte stressforebyggelse på. Det er nu, du har overskud til at implementere nye, gode vaner, så du ikke havner i stressfælden igen.

Få dine kollegaer med på de nye vaner

Hvis du arbejder et sted, hvor I kunne have gavn af at ændre vaner og forebygge stress, så tal med din ledelse om at gøre noget ved det. Jeg besøger ofte virksomheder og holder kurser og foredrag i, hvordan man sammen skaber en kultur, der højner trivslen. I rigtig mange tilfælde bliver det startskuddet til nye måder at arbejde på.

God vind med dine nye mødevaner!

Venlig hilsen

Pernille Rasmussen

 

PS: Har du en kollega, som kunne have glæde af lidt sommerlæsning, der kan gavne efter ferien? Så del indlægget og giv tippet videre.

 

Enkle veje til mere overskud og mindre stress

– fra Grow People

Ja tak – jeg vil gerne have gratis tips og inspiration til mere overskud og mindre stress.