[Tip til din sommerlæsning]

Mit “barn nummer fire” er lige kommet til verden, og jeg er både glad og stolt. Det er den sprit nye bog: Knæk stresskoden. Jeg håber, du vil kunne lide den. Bogen er fyldt med enkle værktøjer til trivsel på jobbet samt inspirerende og underholdende historier fra fem danske virksomheder, som fortæller, hvordan de har bekæmpet stress, skabt høj trivsel – og endda vundet priser for det.

Der er skrevet mange bøger om, hvad stress er – den her bog fortæller, hvordan du undgår det og bliver endnu gladere for dit arbejde. Bogen giver også tips til opladning og afslapning af både hjerne og krop og er oplagt at fordybe sig i henover sommeren, så du er klar til nye vaner, når du er tilbage.

Vi glemmer at slappe af i ferien

Mangel på restitution er en af de hyppigste årsager til, at folk går ned med stress. Vi er så gode til at være i gang, ikke mindst mentalt, selv når vi har ferie. Vi har til gengæld tit svært ved at slappe af og geare ned. Derfor er restitution et af de bedste steder, vi kan sætte ind på for at forbygge stress.

Et enkelt tip er at gå en tur uden din mobiltelefon. Lyder det en smule skræmmende? Prøv det og se, hvor dejligt det er, og hvor meget mere, du oplever. En anden god måde at lade op på er at hygge sig med en god bog.

Små ting har stor effekt

Knæk stresskoden finder du masser af tips og værktøjer til bl.a. god balance i livet. Du får inspiration til, hvad du kan selv kan gøre på arbejdet for at undgå forstyrrelser, komme i flow og koncentrere dig – og til hvad du som leder eller HR-konsulent kan gøre for at hjælpe medarbejderne.

Se også, hvorfor det er en god ide at lægge puslespil i arbejdstiden – og hvordan du overbeviser din leder om det.

Bonus: Du får også underholdende historier fra det virkelige liv, som kan inspirere til, hvad du kan gøre sammen med dine kollegaer efter ferien, så I kan højne arbejdsglæden endnu mere.

Rigtig god sommer!

Venlig hilsen

Pernille Rasmussen

PS: Har du en kollega, som kunne have glæde af lidt sommerlæsning, der kan gavne efter ferien? Så del indlægget og giv tippet videre.

Enkle veje til mere overskud og mindre stress

– fra Grow People

Ja tak – jeg vil gerne have gratis tips og inspiration til mere overskud og mindre stress.