Pernille Rasmussen

Erfaring og kompetencer

Pernille Rasmussen er cand. psych. aut. og har 18 års erfaring som psykolog. Pernille har holdt over 1000 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse, trivsel og work life balance for både offentlige og private virksomheder og underviser også læger og psykologer. Pernille underviser i udlandet og har bl.a. arbejdet med et stressprojekt i Soul.

Pernille har haft over 600 mennesker i individuelle stresshåndteringsforløb, lavet ledercoaching i mange år og er forfatter til 5 bøger om stress bl.a. udgivet på Gyldendals Forlag.

Pernille Rasmussen sidder i Advisory board om forebyggelse af stress hos Ledernes Hovedorganisation og PFA og har tidligere siddet med i Dansk Industris ekspertpanel om balancen mellem arbejde og fritid.

Pernille har forsket i stress på bl.a. Bispebjerg Hospital med overlæge Bo Netterstrøm og har arbejdet i Stressklinikken, Hillerød Hospital, i 4 år.

Pernille er uddannet fra Aarhus Universitet, og har efteruddannelser som mediator (konfliktmægler), coach og er certificeret i en række psykologiske tests.

Kontakt Pernille på pernille@growpeople.dk eller 26 11 50 21

Læs mere om Grow People >

billede af psykolog pernille ramussen

Bliv kontaktet af psykolog Pernille Rasmussen – indtast dine kontaktinformationer:

    ….eller ring på 26 11 50 21 for at tale direkte med en af vores psykologer med det samme.

    Ring for en uforpligtende snak om stresshåndtering