Er en tæt på dig ramt af stress?

Det kan være svært at forstå, hvorfor der ser sådan her ud, når du kommer hjem fra arbejde, hvis din partner er sygemeldt med stress har gået hjemme hele dagen. Men små ting som det at tage opvasken kan være en stor opgave, når man har stress, og det er helt normalt. Når hjernen ikke fungerer, er der brug for færre krav for at komme tilbage på sporet.

Den dårlige nyhed er, at det er sådan det er. Det kræver meget stor tålmodighed at være partner til en med stress – og sådan set også at have stress.

Den gode nyhed er, at I kan få hjælp til det. Ikke opvasken (jo, det kan I sikkert også), men til at komme tilbage på sporet og få mere overskud. For der er mange ting, du kan gøre for at komme tilbage til det gode liv, du kendte før stress. Både som stressramt og som pårørende.

I det her nyhedsbrev får du et par gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du, et familiemedlem eller en kollega er ramt af stress:

Få hjælp til at komme igennem stress som par

Når den ene part får stress, belaster det automatisk den anden, som både skal løfte mere og tage hensyn. Og det kan være svært at vide, hvad du skal gøre og ikke gøre. Derfor har vi i Grow People et forløb, der har fokus på at hjælpe jer som par og familie.

Hvordan støtter du bedst din partner og undgår selv at få stress? Og hvordan får du som stressramt sat grænser uden at det går ud over familien og uden at få dårlig samvittighed?

Til samtalerne kommer I som par og vi hjælper jer tilbage til det gode familieliv, hvor alle trives.

Læs mere om stresscoaching for par >>

Har du spørgsmål, før du bestiller tid? Ring til mig på 2611 5021 og hør, hvordan du eller I sammen kan få hjælp.

Jeg har lavet en podcast sammen med Henrik Mondrup i podcastserien “Hjælp til pårørende”. I afsnittet taler vi bl.a. om, hvad stress helt præcist er (der er nemlig mange myter om stress), hvordan man bliver sygemeldt med stress, hvordan man som kollega taler med en stressramt og hvad man som partner kan gøre for at hjælpe.

Podcasten er et godt udgangspunkt for at tale sammen om stress, så måske skal I lytte til den sammen?

Hør flere podcasts om stress >

billede af psykolog pernille ramussen

 

Venlig hilsen

Pernille Rasmussen

 

 

PS: Vil I have flere gode vaner på arbejdspladsen? I Grow People holder vi ofte foredrag i virksomheder om bl.a. gode værktøjer til balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi tilpasser altid foredragene, så de passer til den enkelte virksomhed. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer eller se, hvad foredraget fx kunne handle om her.

Kender du én, der også kunne bruge udfordringen?

Enkle veje til mere overskud og mindre stress

– fra Grow People

Ja tak – jeg vil gerne have gratis tips og inspiration til mere overskud og mindre stress.