I sidste uge fortalte jeg dig om UFO’er og tidstyper. Fandt du din tidstype? (Hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, er det sikkert fordi, du ikke har set mailen. Så kan du se den lige her)

Det er faktisk ret essentielt fordi:

Hvis du kender din tidstype, kan du bedre planlægge din tid. Og når du planlægger din tid, kan du bedre undgå at blive stresset.

Men hvad er god planlægning? Rigtig mange af os har for vane at lave lister. Så kan vi krydse af, når vi har løst en opgave. Det føles fantastisk. Problemet er bare, at vi typisk laver ønskesedler snarere end planer. Lad mig definere forskellen:

En ønskeseddel er en lang liste af alle de ting, der ville være dejlige at få ordnet.

En plan er en realistisk estimeret liste over, hvad du kan nå i dag, og hvad der er vigtigst.

Kan du se forskellen?

Forskellen er succes og fiasko. Med model nr. 1 – ønskesedlen – kan du kun fejle og sidde tilbage med den utilfredsstillende følelse af, at du IGEN ikke nåede det, du gerne ville, når dagen er omme. Og det medvirker til stress.

Sådan laver du den ultimative TO DO-liste, der holder

Hvis du vil undgå den utilfredsstillende følelse af aldrig at nå det, du gerne ville, så lav din liste efter den her model:

Nem skabelon til din TO DO-liste

Modellen er gennemprøvet, og jeg ved, at den virker, for jeg bruger den selv. Derfor kan jeg varmt anbefale den. Og jeg har gjort det nemt for dig: Jeg har lavet en liste til dig, som du bare skal fylde indhold på. Sammen med listen får du en vejledning, så det er lige til at gå til hver morgen, når du skal lave planen for din dag. Nemt ikke?

Vil du have endnu flere redskaber til at få kontrollen tilbage i dit liv?

Som specialister i stressbehandling har hjulpet vi hundredevis af stressramte til mere overskud med effektive redskaber til stresshåndtering. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du er gået ned med stress eller kan mærke, at du er på vej til det. Det gør vi med samtaleforløb, hvor vi sammen får lagt en plan for, hvordan du kommer tilbage til mere overskud.

Vi har ingen ventetid, så du kan komme i gang med det samme, fordi vi ved, at det er afgørende for dit helbred.

Enkle veje til mere overskud og mindre stress

– fra Grow People

Ja tak – jeg vil gerne have gratis tips og inspiration til mere overskud og mindre stress.